elauridsen

Emperor's Children marine [30k]

Emperor’s Children marine [30k]

For nogen tid siden købte jeg den første Horus Heresy bog fra Forge World brugt, og sælgeren valgte at smide en håndfuld test-figurer han havde malet af marines fra Emperor’s Children legionen med som en bonus.

Jeg kunne ret godt lide det skema der var lagt ud med, men der var flere steder hvor malingen “blødte uden for linjerne” og en række detaljer som slanger på backpack og bæltet der ikke var malet. Jeg sørgede for det, tilføjede lidt mere spil på power-sværdet og omlokerede marinen til en 32mm base.

Jeg havde overvejet om jeg skulle forsøge at male lyn på powersværdet som nogle gør, men jeg forestiller mig personligt mere powersværd som skinnende i stil med lyssværd fra Star Wars, og den massive lyse blå farve er en ret god kontrast til den lilla og hvide rustning.

Jeg valgte at give ham en orange “jord” for at det skulle se alien ud og så tilføjede lidt tør bevoksning. Jeg må indrømme at jeg ikke kan huske farven på overfladen på Murder, men jeg tænker på den planet hver gang jeg ser på de dukker så den var inspirationen til at det skulle se alien ud.

 

Kommentarer

Leave a Reply