elauridsen

An Chu Kuk (Dark Age) har fået bedre base

An Chu Kuk (Dark Age) har fået bedre base

Jeg har på det sidste spillet Horde siden af Battle for Azeroth, og al den renden rundt i de Maya-inspirerede Zandalari områder fik mig til at tænke på at jeg aldrig blev rigtig tilfreds med min An Chu Kuk.

Billederne er blevet noget overbelyste, men man kan se at basen ser noget anderledes og bedre ud end tidligere – især når lyset ikke modvirker reflektioner i den blanke overflade. Man kan se det krakelerede gennem blodet hvilket er en ret cool effekt der også forsvinder fordi jeg stadig ikke har styr på mit kamera.

end tidligere – især når lyset ikke modvirker reflektioner i den blanke overflade. Man kan se det krakelerede gennem blodet hvilket er en ret cool effekt der også forsvinder fordi jeg stadig ikke har styr på mit kamera.

Må se om jeg kan få nogle bedre billeder når jeg har flere Kukulkani figurer, der alle vil få samme base, få blod og gyldne sten fungerer ret godt til dem vil jeg sige.

Kommentarer

Leave a Reply