Minions Thrullg [Hordes]

Minions Thrullg [Hordes]

Jeg tog et kort WarmaHordes afbræk fra de halvlange og fik malet en Thrullg. Det er en klassisk modstander i rollespillet og ikke en der hører til noget jeg kunne finde på at spille med.

Den er samtidig min første brug af Games Workshops Contrast malinger. De gav et godt resultat, men de er så revolutionerende i forhold til hypen da de kom frem. De er dog et godt værktøj og lettere at bruge end at fortynde og lave egne skyggeblandinger og kan spare en for en del arbejde. Der er således kun brugt to farver til huden og ligeledes to til den grønne del af tentaklerne. De giver hurtigt en fantastisk tekstur ud fra underlaget, men virker af den grund nok bedst på områder med skæl og lignende.

Basen er fordi de i rollespillet beskrives som levende i sumpe og kloaker.

Leave a Reply