elauridsen

Haqislam Hassassin Ragik & Sekban Navy Special Unit Heavy Rocket Launcher [Infinity]

Haqislam Hassassin Ragik & Sekban Navy Special Unit Heavy Rocket Launcher [Infinity]

Jeg har ikke fået malet Infinity figurer i lang tid, primært fordi jeg næsten er intimideret af hvor godt andre kan få dem til at se ud. Jeg besluttede mig for at forsøge at overkomme det og se hvordan mine nye bedste male-venner Citadels Contrast malinger ville fungerer på nogle af dem.

Der er stort set udelukkende brugt contrast på en hvid undercoat og enkelte “normale” malinger.

Jeg er ret godt med resultatet på disse to. Det er langt fra Angel Giraldez standard men til gengæld tog de samlet <1 time. Og med den tid til noget jeg føler jeg kan være bekendt er fænomenalt, endnu en fjer i hatten til de malinger, jeg bliver mere og mere glad for dem – men jeg har så altid lænet til en wash-ting male-teknik så de er perfekte.

Kommentarer

Leave a Reply