Necron Canoptek Spyder [40k]

Necron Canoptek Spyder [40k]

Dette er nok den figur, der har været mest træls for mig i meget lang tid. Jeg kom for nogen tid siden til at tænke på et farve-skema til Necrons, der kunne være ret interessant at afprøve. Således skaffede jeg mig en af de modeller, de havde på lager i den lokale figur-pusher og gik i gang.

Det er “bare” hvid med en svag grå tone (Corax White), grå/sort (Nuln Oil og Black Templar contrast) og så grønlig “glow-agtig” (Hexwraith Flame).

Medens det fungerer ret godt tager den meget længere tid at male, end man skulle forvente, da det nærmest monokrome skema virkeligt kræver at man er præcis med linjerne. Dette tog virkelig lysten fra mig, så der kommer nok ikke flere, selvom skemaet da absolut har sin charme og racen er cool – jeg har stadig lyst til at arbejde med en Monolith en dag og den ville garanteret se godt ud i skemaet her, men ikke lige nu!

Leave a Reply