elauridsen

Goliath Ganger [Necromunda]

Goliath Ganger [Necromunda]

Så fik jeg endelig efter megen tid malet den første af min stak Necromunda minis klar, det crew jeg har flest af (30, hvoraf “kun” 20 er samlede indtil videre), House Goliath. Det er en længere historie med hvorfor jeg endte med så mange, men det er også underordnet, de er her for at blive samlede og malede i leve maks macho-savageness ud.

Jeg maler dem i en variation over det klassiske sort/rød/metal tema med en del guld noter Jeg ledte efter en spot-farve, der ville skilde dem ud men elskede samtidig det røde og sorte, og så var guld en oplagt partner. Dette ledte så til gangets navn og en smule baggrund, lad mig præsentere jer Golden-Bloods banden og Stone “Screw you!” Grease.

Golden Blood banden har fået deres navn fra det faktum at deres foretrukne stim-blanding efterlader små flager af hvad der ligner guld i deres blod. De har taget dette til sig og udsmykker sig med metallet, men samtidig har det givet den ulempe at andre bander er mere interesseret i dem – og deres blod – på grund af deres association med ædelmetallet.

Stone Greases foretrukne våben er den oversize svensknøgle, kan render rundt med. Hans rolle i klanen smedjer var at holde de store maskiner aktive, dertil hans store nøgle der samtidig var en glimrende måde at med et slag sikre at de unge hjælpere gjorde som de fik besked på. Denne evne har gavnet ham i banden også, for noget skal han jo holde kroppen i form med når han ikke arbejder.
Hans erfaring med at skrue ting fast har ledt ham til at anskue alt som ting der kan strammes på plads, omend gevindene på fjenders hoveder og lemmer har det med at blive overspændte når han strammer til..
Dette har ledt til hans kampråb “Screw you”, der skal tages ganske bogstaveligt – ikke at han er intelligent nok til andet en direkte brug af ord anyway.
Hans navn afspejler det at ting skal løsnes men samtidig er hårdt som sten og øgenavnet kom af figurens våben.

Der kommer givetvis mere kød på historien om banden efterhånden som jeg får malet flere gangers. De næste tre er meget tæt på at være klar endda.

Kommentarer

Leave a Reply