elauridsen

Blood Angels Primaris Lieutenant Tolmeron [40k]

Her er min anden Tolmeron, denne gang uden hjelm. Jeg vil ikke sige den blev bedre, nogle steder blev den mere spotty rød end den første, men jeg kan da arbejde videre med Blood Angels. Jeg er ikke sikker på at den gule er perfekt base, den gør det sværere at få en ensartet farve hvor hvid lettere giver et glat lag med contrast, men den giver på den anden side en dejlig varm rød. Som altid gør fotografierne det dog endnu mere markant end når man har den i hånden, sidste billede er tættere på når man står med den, men edge highslightsne blev rigtigt fine med den base!

Benene fik et lidt kraftigere lag rød for at afspejle at de var tættere på den mørke, lysabsorberende undergrund men blev lidt for mørke desværre.

Jeg eksperimenterer med colourshift maling for tiden, sværdet har er perlemors agtigt skær der er svært at fange på billeder. Ikke helt tilfreds men skal jo eksperimentere.

Kommentarer

Leave a Reply