Outcasts – Cats [Malifaux]

Outcasts – Cats [Malifaux]

For nogle år siden var jeg betragteligt mere hooked på Malifaux end i dag, og da de udgav en alternativ udgave af Hamlins rottefænger crew med katte købte jeg det straks. Her, flere år efter, er de fem af kattene så malede. De er på 30mm baser for at vurdere størrelse, de er virkeligt små men skal de jo også være i forhold til mennesker.

I forhold til størrelsen fik jeg en god pels og skygger på dem. Jeg er især godt tilfreds med den brune og rødlige, havde ingen farver der passede direkte så blev flere lag contrast malinger af gul og ben der så gav en farve der egentlig rammer rød kat udmærket. Og de har alle malet øjne og snuder, omend det lidt drukner i resten af pelsen på billederne.
Jeg valgte en neutral mørkeblå base for at lade dem komme til deres ret, jeg tænker det som et malet gulv i et rigt hus.

Jeg er dog lidt ærgelig over hvor skinnende satin lakken blev, omend det er mere tydeligt på billederne end i virkeligheden, men har de dårligt med ikke at lakere figurer for en sikkerheds skyld, selvom jeg ikke spiller og figurerne derfor aldrig kommer ud af deres skab.

Leave a Reply