Circle Orboros – Woldwrath [Hordes]

Circle Orboros – Woldwrath [Hordes]

Jeg har i nogen tid arbejdet på at få malet endnu et sten construct til druiderne fra de dybe skove, deres største (i hvert fald mest massive) enhed Woldwrath gargantuanen.

Den er igen malet med GW contrast til sten, reb og træ. Den type maling var på Megalithen virkelig god til de teksturrige elementer, men her var stenfladerne næsten for store. Det er vel ok givet store sten også har en uens tekstur, på den måde giver det at det har pølet lidt en ok effekt. Til krystaller og glow er brugt GW Hexwraith glow. De blev nok lidt for ensformede og mangler “glow” og skin, men kan altid give dem en gang virkeligt blank lak skulle jeg føle behov for mere pop senere.

Siden det er druidernes konstruktion har jeg skruet endnu mere op for basen med jordklumper, græs og blomster end på den mindre. Og det fungerer også her rigtig godt. Jeg burde se på mine lidt ældre ældre Circle figurer og tilføje generelle male highlights og så lidt base kærlighed ligesom her.

Leave a Reply