Arcanists - Arcane Emissary [Malifaux]

Arcanists – Arcane Emissary [Malifaux]

Over lang tid har jeg arbejdet på Arcanists Arcane Emissary som del af mit “få langsomt Malifaux” af hylderne projekt, men på det sidste har jeg endelig knækket koden for at få den rimelig så den er nu færdig (nok).

Jeg havde oprindelige malet den med “normale” malinger, så dens hud var ensartet blå, men det gav bare ikke det rette spil uden megen shading og highlighting. Så kom den på hylden i lang tid, men så tog jeg den ned, malede den hvid base og prøvede igen med contrast malinger og det blev meget mere som jeg håbede.
Jeg blev stuck nogle dage igen ved kablerne på dens ben. da jeg først malede dem individuelt i uigennemsigtige farver skiftende mellem flere ligesom vi er vant til fra el og elektronik, men det så bare ikke helt godt ud selvom tanken var fin, så de blev også baset hvid og så fik de en gang lilla contrast for at blive i de kølige toner for at det skulle passe med det magiske for Acanist faktionen.

Basen er lavet med grå “småsten” for at det skulle signalere by og så lidt blandede krystaller for endnu en gang at understrege det magiske.

Her gør det at mine satin lak er lidt for blank heller ikke noget, tværtimod passer det igen med temaet.

Samlet er jeg udmærket tilfreds med den, den er tæt nok på hvad jeg havde håbet på at opnå.

Jeg har forsøgt at tage billederne på en lidt anden måde, det er bedre end de sidste men stadig ikke i top så jeg vil arbejde videre på dette aspekt (også).

Leave a Reply