Resurrectionists – McMourning [Malifaux]

Resurrectionists – McMourning [Malifaux]

Jeg kommer støt og roligt videre med mit ønske om at få Malifaux figurerne af opbevaringshylden, og nu er den “gode” doktor færdigmalet. Han er stort set udelukkende malet med contrast/speed paints på nær metallet, håndtaget på saven og blod effekten.

Jeg er samlet glad for den måde han er endt på, ikke helt som håbet men der kom andre kvaliteter.
Den hvide contrast (eller var det speed paint, kan ikke huske hvilken af dem fra hylden det endeligt blev) blev mere grå end jeg havde håbet på men den gav alligevel ok skygger på hans kittel. Jeg er til gengæld yderst tilfreds med hvordan den røde effekt blod maling får det til at ligne at blodet drypper fra hans bakke. Planen var oprindeligt kun at male de organer der hænger fra hovedet dermed, men efter at det grå/hvidt pølede lidt meget på hans kittel lige neden for bakken kom jeg på det løbende og dryppende blog fra munden også.

Leave a Reply