3 SONS OF HORUS SPACE MARINES [HORUS HERESY]

3 Sons of Horus Space Marines [Horus Heresy]

Så fik jeg endelig taget mig sammen og kom over den hurdle med at få sat transfers på de første af mine Sons of Horus. De er virkelig ikke en ting jeg er fan af, men på den anden side vil jeg ikke kunne male så små detaljer, se f.eks. XVI tallene på knæene, i frihånd så de har absolut en berettigelse.

Der er transfers på deres skuldre og knæ.

Jeg har fejlrettet en minimal smule ekstra nu jeg havde dem i hænderne og fået bekræftet hvor glad jeg egentlig er for deres farveskema, måske jeg får malet mere af mit lager af dem på et tidspunkt.

Jeg er i gang med de næste, så der kommer flere over de næste dage. Jeg bander dog stadig over det og har mistet et par fordi de ikke ville sidde fast eller foldede, men sådan er mediet jo.

Som en mindre brokkende side-note vil jeg dog bemærke at jeg synes jeg fik noget bedre billeder af figurerne denne gang end sidst, næsten synd den gode læge ikke fremtæder helst så skarpt som disse men han kan få et gruppebillede senere når hans keyword har mere (råddent) kød på.

Leave a Reply