4 Sons of Horus Rhino [Horus Heresy]

Sons of Horus Rhino [Horus Heresy]

Jeg fik malet en rhino til mine Sons of Horus, noget der var ret intimiderende da tanks er noget anderledes at male end de mere karakter-agtige figurer. Samlet blev den dog udmærket, kun enkelte samling der ikke blev så pæne som jeg så forsøgte at skjule.

Jeg ved godt at tanks ikke skal have en base, men efter at have malet så mange figurer med føltes det forkert som om det manglede noget. Jeg udnyttede dog ikke chancen for at lavet noget mere vildt men holdt mig til præcis samme tema som Sons of Horus marinerne og dreadnoughten: asfalt tekstur men her med lidt dele fra en loyalist (gul som Imperial Fists omend jeg har undladt direkte symboler) og så lidt blod effekt for god ordens skyld. Simpelt men stemningsfuldt.

Tanker er som resten primært malet med Speedpaints fra Army Painter, men en ting jeg ikke er tilfreds med fra Army Painter er deres rust effekt maling, eller også har jeg ikke knækket koden til hvordan den benyttes optimalt i hvert fald. Den godt nok en minimal smule tykkere end almindelig maling, men der er ingen form for tekstur i den som jeg ellers ville forvente af rust. Det ødelægger lidt min plan med at skjule grimme samlinger på tanken med den, da det skulle se slidt og kamphærget ud – om end det godt nok nærmere er Death Guard end de perfekte Sons of Horus.

Leave a Reply