Hatsune Miku der læser. Ukendt kunstner.

Manga købt i anden del af 2023

Blog indlægget her er også blevet postet på AnimeGuiden.dk, da det virker passende der.

Jeg tænkte starten på det ny år var en oplagt tid at se på mit køb og konsum af manga det sidste halvår af 2023.

Siden sidst jeg postede her i august 2023 har jeg således købt:

 • Bakemonogatari #19-20 (engelsk, fysisk)
 • Bofuri: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense. #1-6 (engelsk, iBooks) [læst]
 • Chainsaw Man #12 (engelsk, fysisk)
 • Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro #15 (engelsk, fysisk)
 • Horimiya #6-7 (engelsk, iBooks) [læst]
 • KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! #16 (engelsk, iBooks) [læst]
 • Laid-back Camp #14 (engelsk, iBooks) [læst]
 • Land of Leadale #1-4 (engelsk, iBooks) [læst]
 • The Maid I Hired Recently Is Mysterious #6 (engelsk, iBooks) [læst]
 • My Hero Academia #9 (dansk, fysisk)
 • To Save the World, Can You Wake Up the Morning After with a Demi-Human? #6 (engelsk, iBooks) [læst]
 • Yokohama Kaidashi Kikou #1-2 (engelsk, fysisk)
 • Yokohama Station SF #1-3 (komplet) (engelsk, iBooks) [læst]

Samlet er det 26 bøger: 1 på dansk og 25 på engelsk. Jeg har ikke været forbi tyske butikker så ingen på tysk denne gang. 6 fysisk og 20 digitalt gennem iBooks. Jeg har fået læst alt det digitale, som jeg så også kun køber når jeg er færdig med en bog og ikke for samlingen, så 20 mangaer læst det sidste halvår. Noget færre end sidst, men jeg har til gengæld fået læst en stor del – og medens jeg ikke har fået læst de fysiske køb er jeg i gang med tidligere dele af serierne, jeg er bare ikke nået til de nyeste indkøb endnu – det gælder f.eks. Bakemonogatari hvor jeg er ved bog 10.

Derudover blev jeg så skuffet over den ufyldestgørende slutning på anime-udgave af So I’m a Spider, So What? så jeg endte med at begynde på light novel serien. Så light novels:

 • So I’m a Spider, So What? #1 (engelsk, iBooks) [læst]

Hvis jeg vil købe en manga hurtigt og kun ikke nødvendigvis vil genlæse den ofte er jeg som I kan se stadig meget glad for iBooks, da det er lettere og billigere at købe ved siden af i forhold til at skulle forbi butikkerne.

Leave a Reply