Teaser af Firemountain Icemaws, Ogre Team [Blood Bowl]

Teaser af Firemountain Icemaws, Ogre Team [Blood Bowl]

Jeg har talt med flere om at jeg endelig var kommet i gang med at male Blood Bowl igen, hvilket var skønt. Jeg var altid fascineret af Ogre holdet, og da jeg først kom i gang med at male Gnoblarsne blev jeg endnu mere solgt, det team er altså sjovt.

Det eneste der mangler på de sidste gnoblars er deres numre, dem kommer over de næste dage, men jeg vanen tro også finde på historier til holdet så det kan tage lidt ekstra – men bare rolig, holdet navn giver mening sammen med farverne og skaber et tema. Jeg har også lidt figurer på bordet der på sigt kunne blive “service” personale hvis jeg ikke ender med at gå Age of Sigmar vejen. Alle mine andre Ogres, ikke kun de malede, er dog på Warhammer Fantasy/Old World firkantede baser, så måske jeg skal holde dem der (især da jeg har en del gamle metal figurer der ikke findes i den ny verden som den herlige Greasus Goldtooth), og så tage de få ny jeg har som Blood Bowl support, det må jeg tænke over.

Teaser af Firemountain Icemaws, Ogre Team [Blood Bowl]

Leave a Reply