Chaos - Azazel, dæmon prins [WARHAMMER: FANTASY BATTLE]

Chaos – Azazel, dæmon prins [Warhammer: Fantasy Battle]

Jeg har aldrig været vild end sculptet af den gamle Azazel figur, men havde den liggende i årtier. Som Slanesh prins synes jeg heller ikke de officielle farver var så passende, så her er mit mere pastel take.

Han kom også på en rund base frem for den firkantede (også selvom det siger Age of Sigmar og ikke Fantasy Battle), primært fordi jeg havde fået limet ham dårligt på den medfølgende firkantede i sin tid så han tippede. Den runde jeg fandt i stakken er nok reelt en smule for lille, men den tippede mindre og med vægten fra de to guldklumper (malede granitskærver fra haven) står han ok nu.

Jeg synes ellers det gik bedre med fotos på det sidste, men her føler jeg lidt at jeg er kommet til kort. Jeg må se at få bygget en fotokasse, måske når jeg får et reelt værksted i vores kommende fritidshus.

Leave a Reply