Firemountain Icemaws, Ogre Team [Blood Bowl]

Firemountain Icemaws, Ogre Team [Blood Bowl]

Holdet blev egentlig malet færdig for snart to måneder siden, men fandt først skrevet den sidste lille historie nu.

Firemountain Icemaws kommer, som teamets navn antyder, fra et bjergområde med en meget høj vulkan. Lavaen flyder ned og fryser af isen, hvilket har ledt til at deres Firebellies både spyr ild og is. I deres tilfælde er is i maven altså ikke en overdrivelse. Dette har ledt til holdets farve-kombination af orange og kølig, lys blå.

 1. Gofgan “Foor” Bellowbloat, Bulging Oaf. Runt punter.
  Gofgan har nydt at sparke til ting lige siden han var en knapt så spæd hvalp. Under hans rejser sydpå med holdet så han et menneske i underligt, udsmykket tøj (en adelig) der slog til en lille bold så den fløj langt. Samtidig råbte han “fore”, hvilket jo må være grunden til at den fløj så langt, så Gofgan tog det til sig – bare uden pind, for følelsen i tåen når den rammer en gnoblar,… bold skal man da ikke undvære!
 2. Gorung Warshank, Savage Bulk. Ogre Blocker.
  Gorung elsker skanker, altså at gnave på dem. Gorung elsker også at slås. Begge disse lyser driver ham, og derfor kan han jævnligt findes på grønsværen holdende modstandere fast medens han bider dem i benene.
 3. Glog Grubbruiser, Colossal Bulk. Ogre Blocker.
  Hakkekød er bedst ifølge Glog, uanset om det er på eller udenfor grønsværen. Om det opnås ved slag eller ved at mavebombe og mase måltidet. Og måltid er ligeledes en fleksibelt betegnelse, for alt der kan proppes i munden – også Blood Bowl spillere – er vel mad.
 4. Olbug Marrowchewer, Thickset Brute. Ogre Blocker.
  Medens Olbug elsker at gnaven marven af ben, så elsker han også brun sovs at dyppe dem i. Han siger han har rejst meget mod syd, hvilket er hans begrundelse for hans mørke hud, men andre påstår at den brune tone skyldes hans enorme forbrug af brun sovs og ringe hygiejne…
 5. Pukska Rustsnot, Clumsy Junker of the Flooded Mess. Gnoblar.
  Pukska elsker at rode med metaldele og vand, helst sammen. Sidstnævnte har ledt til en konstant forkølelse, og førstnævnte går så at han konstant har to rustrøde striber under næsen fra når han stryger snottet væk.
 6. Iber Scabknees, Weak Pet of the Rotten Grinder. Gnoblar.
  Iber “tilhører” en ogre, der har den for ogres underlige vane at forlange, nej forvente, at have rene sko. Denne underlige mangel på beskyttende skidt vidner om en dårlig karakter, men hvad der beviseligt er dårligt er Ibers knæ. Disse er ødelagte af den konstant liggende på knæ på jorden for at pudse sko for hans stærke mester, der generelt er kendt for at elske rådne redskaber… bare ikke jernbeslåede skospidser.
 7. Bizod Crumble-toes, Lucky Scavenger of the Ear-Stretcher. Gnoblar.
  Man siger at man ikke skal have fingrene for langt fremme, især goblinoider retter sig dog ikke efter det, men i Bizods tilfælde er det tæerne. Han formår altid at få det bedste scrap, men formål altid undervejs at tabe det over sine fødder så han konstant har brækkede tæer. Dette gør at han ikke altid når hjem med det, hvilket får hans ogre herre til at hive ham i ørerne – for så piver han så dejligt.
 8. Gazig Dewgob, Mucousy Panhandler of the Trampled Mess. Gnoblar.
  At goblinoider er slimede er normalt, men hvor det plejer at være af mudder og ja, slim fra unævnelige kilder, så har Gazig en underlig smag. Han elsker nemlig dug, hvilket har ledte til hans første navn. Det passer dog fint med hans rolle med at stå for panderne når ogres omkring ham for en gang skyld vil stege maden frem for rå, om end det typisk ender med at hele køkkenet løbes over ende før maden er klar.
 9. Boza Brownwonk, Thieving Swindler of the Fatal Stump. Gnoblar.
  At gnoblars er notoriske for at forsøge at indsmigre sig er velkendt, men Bozas tendens til at stikke hans næse frem har gjort ham bogstaveligt brunnæset. At han udnytter det at han indynder sig gør at han kan komme til at stjæle og svindle alle – selv den en-armede ogre slagter, der engang spiste sin egne hånd, har været hans offer.
 10. Ploopsmig Knobblesmear, Unfortunate Head Honcho of the Stolen Pebbles. Gnoblar.
  At more sig over det plop det laver når afføring falder ned er ikke noget kun grønhuder finder hylemorsomt, men selv der er det ikke ligesom alle der går skridtet videre og smører sig ind deri. Denne vane har givet han en vis lugt, der gør at selv ogres holder afstand. Dette har til gengæld givet han en del beundrere blandt andre gnoblars, så han har fået lidt en leder rolle blandt visse af dem. Så længe de ikke behøves gå tæt på ham.
 11. Gonksler Mudcosh, Useless Beetlegrubber of the Trampled Scrap Hoard. Gnoblar.
  At gonke ting er noget nær yndlingsbeskæftigelsen for alle grønhuder, også goblinoiderne. Gonksler er bare så glad for det, at han i mangel på andre slår sig selv oven i hovedet. Når han samtidig elsker mudder slår han også ofte dette, hvilket til gengæld har gjort at hans diæt meget ensidigt består af ting som ikke reagerer på hans klasken, såsom biller.
 12. Bizer Dankmuck, Snotty Weasel Baiter of the Teetering Snot-Golem. Gnoblar.
  Bizer elsker at rode i mudder, hvilket har ledt til en konstant løbende næse. Hans hobby er at tæmme væsler, hvilket er lykkes ham så meget at selv halflings er jaloux. Han ynder at sove på en stor sten-statue, der på grund af vandfaldet fra den sovende gnoblars næse ligner den også har snotnæse med en konstant klistret streg ned af ansigtet der fornys hver nat.
 13. Ogies Dirtsneak, Cunning Fighter of the Manky Pebbles. Gnoblar.
  At gnoblars kravler rundt i støvet er normalt, det samme gælder at de er snu. Ogies har dog taget det til nye højder, og hans evne til at smide støv og småsten i hovedet på folk der opdager ham er legendarisk – i hvert fald ifølge ham selv.
 14. Gnomstig Dankwax, Mean-Spirited Night Soil Collector of the Bone-Strewn Hole. Gnoblar.
  Gnomstig er ondskabsfuld over for alt og alle, hvilket siger en del nu han er en gnoblar. Han nyder at pine alt han kan komme til uden at forvente for meget egen smerte til gengæld. Han har en rig mængde ofre blandt smådyr i det han ynder at samle ting på og gravet op af jorden om natten. Desuden holder han til i en hul nær der hvor ogresne smider de knogler selv de ikke gider spise, hvilket igen trække ufrivillige ofre blandt smådyrene til.
 15. Bazie Middensmear, Mean-Spirited Scrapper of the Rat-Infested Ruin. Gnoblar.
  Bazie elsker at nedgøre og pine de andre gnoblars omkring ham, minimum så meget at de græder men helst i en grad der leder til forstuvelser eller brækkede lemmer. Dette har ledt til at andre undgår ham, så han bor i nogle ruiner for sig selv og kommer kun til gruppen når han føler behov for at hævde sig. Dette har han dog et stort behov for, for han er i virkeligheden en ekstrem bangebuks der ofte han en brun stribe på ryggen fra hans bagdel efter han har set noget skræmmende – hvilket i hans tilfælde er alt større end en flue, om end insekter også kan være pænt skræmmende. Det at han generer de andre så meget gør dog, at de ikke påpeger hans afslørende udseende.
 16. Ubar Wormscum, Pessimistic Scalp-Gnoblar. Gnoblar.
  Orme er en elsket spise blandt goblinoide racer, men Ubar er så glad for dem at han spiser selv dem andre gobliner ikke vil røre. Dette har ledt til at han har mistet den de enkelte hår mange andre gobliner har på hovedet, hvilket giver dem endnu en grund til at drille ham. Dette har ikke overraskende ikke gjort underværker for hans væremåde.

Ogre navnene er lavet med denne navne generator, Gnoblar navnene er lavet med denne navne-generator, men de små historier har jeg selv skrevet ud fra de genererede navne.

Leave a Reply