Beastlord [Warhammer: Fantasy Battle]

Beastlord [Warhammer: Fantasy Battle]

Som nævnt i mit indlæg om min Dragon Ogre Shaggoth blev jeg for nogen tid siden færdig med min Beastlord for lidt tid siden. Jeg er godt tilfreds med den, men det ærgrer mig at jeg bestemt mente at jeg havde skrevet om den her og noteret de farver jeg brugte ned. Det gjorde jeg åbenlyst ikke…

Jeg ved at jeg endda havde et navn til ham klar og en baggrund, men det er åbenbart gået tabt et eller andet sted.

Tanken bag var at han skulle spejle farverne på min Dragon Ogre, som begyndte på først og var i gang med samtidig med denne men som tog mig længere tid at få færdig. Derfor den røde farve og grønne spotfarve, der på Ogren var tænkt som en kontrast til det røde.
Dette ledte mig til tankerne om dyr der tilbeder både kamp (rød, Khorne) og naturens entropi (grøn, Nurgle). Der er ikke så meget Nurgle over den måske, men at konsummere råddent blod giver vel heller ikke synlige beviser til at begynde med…

Leave a Reply