Skaven - Hakflem Skuttlespike [Blood Bowl]

Skaven – Hakflem Skuttlespike [Blood Bowl]

Jeg har haft den klassiske Skaven starplayer Hakflem Skuttlespike i metal liggende siden 90’erne, og for nyligt tog jeg mig sammen og fik malet ham. Det blevet lidt hurtigt men han er nu ok. han er malet med med contrasts/speedpaints.

  • hud, pels og ben GW Guilliman Flesh, Gore-grunta Fur og Voluptous Pink (halekugle og snude) og Skeleton Horde til negle og tænder. Øjnene er GW Hexwraits Flame for det grønne skær.
  • rustning er GW Dark Angels Green og Army Painter Fire Giant Orange.
  • metal er Army Painter Gun Metal og så den frække grønne Glitter Green for at forestille metal med warpstone i sig. Den giver en fantastisk kontrast til de mere jord-agtige og mærke toner i resten af skemaet.

Leave a Reply