Outcasts – Cats [Malifaux]

Outcasts – Cats [Malifaux]

Jeg afsluttede sidste år og startede det ny år med at male lidt flere af de katte jeg har til Malifaux. De er så små at de ikke er særligt kunstfærdige, men jeg kom i gang med at male igen – omend jeg faktisk har en stor stak næsten færdige Heresy æra space marines der bare mangler transfers af deres chapter symbol på.

Foto blev desværre elendigt, da det er møgsvært at tage fotos af noget så små, men jeg tænker der kommer et gruppe billede af alle kattene snart som gør det bedre.

Jeg er ikke tilfreds med det blå gulv de ligger på, ikke kun fordi jeg ikke kunne ramme samme nuance som de tidligere da jeg ikke kan huske farven eller genfinde den, men også fordi det bare ikke ligner det jeg håber på, et fint hus. Jeg valgte dog en blå nuance igen og så få jeg forhåbentlig givet dem alle en pænere base når jeg får lavet den sidste kat der mangler, den store Princess.

Outcasts – Cats [Malifaux]

Leave a Reply